Експлозиите са възобновени към 4 часа в двата най-големи украински града,

...
Експлозиите са възобновени към 4 часа в двата най-големи украински града,
Коментари Харесай

Отново се чуват експлозии в Киев и Харков

Експлозиите са обновени към 4 часа в двата най-големи украински града, заяви Държавната работа за специфични известия на Украйна. Преди това в Киев всичко беше умерено няколко часа.

Руските военни приготвят понтонен преход над река Ирпен, покрай село Демидов (40 километра до столицата на Украйна). Това заяви Генералният щаб на украинските въоръжени сили. Руската войска може да възнамерява офанзива против Киев през Полесия.

Руската войска в действителност не се пробва да води военни дейности съгласно разпоредбите: с поддръжката на артилерия, авиация, угнетяване на връзките на съперника и така нататък С какво е обвързвано - не е ясно, питат се украинците.

Президентът на Украйна Владимир Зеленски в диалог с английския министър председател Борис Джонсън сподели, че идващите 24 часа ще бъдат сериозни за Украйна - без да прецизира какво има поради - дали поради идните договаряния с Русия или поради офанзивата на Русия. За това написа Ройтерс с позоваване на представител на " Даунинг стрийт ".  Джонсън увери, че Лондон и съдружниците вършат всичко допустимо, с цел да подсигуряват, че военната помощ ще доближи до Украйна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР